arrow Nieuws arrow Een nieuw ankerprogramma
Een nieuw ankerprogramma

tlv_verpdoosVoor elke toepassing de juiste oplossing
Met gepaste trots presenteren wij u hierbij ons nieuwe programma ankers en pluggen online. Een zeer compleet en uitgebalanceerd programma, bestaande uit kwalitatief hoogwaardige producten, gekoppeld aan een scherp prijsniveau.Een uitgebalanceerd programma
Met een compleet nieuw en uitgebalanceerd programma ankers en pluggen, bestaande uit chemische ankers, mechanische ankers, betonschroeven, snelmontage ankers, nylon pluggen en holle wand pluggen bieden we voor nagenoeg elke toepassing de juiste oplossing.

Kwaliteit
De kwaliteit van onze producten is van een uitzonderlijk hoog niveau, wat zich vertaald naar een hoge belastbaarheid en een gebruiksvriendelijke en snelle montage. De constructieve ankers zijn allen voorzien van diverse Europese goedkeuringen, zodat deze veilig kunnen worden toegepast.

Prijs
Naast het bieden van een goed advies, het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het bieden van uitstekende service vinden we het minstens zo belangrijk dat we prijstechnisch concurrerend zijn en u zo goed en zo snel als mogelijk ondersteunen in de prijscalculatie sfeer.


Ga naar ons nieuwe ankerprogramma
Ga terug naar het nieuwsoverzicht

 

 

 

TEAMVIEWER

 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL