arrow Nieuws arrow Nieuw : IM PURE HX ETA 1 Injectie-lijmmortel
Nieuw : IM PURE HX ETA 1 Injectie-lijmmortel

3._im_pure_hx_eta_1Hét antwoord op diamantgeboorde gaten
Hierbij presenteren we u onze nieuwe injectie-mortel IM PURE HX ETA 1. Een ware krachtpatser op basis van pure epoxy, rood van kleur en zeer geschikt voor hamer- en diamantgeboorde gaten, in gescheurd beton en ongescheurd beton en goedgekeurd voor zowel droge, natte als watergevulde boorgaten.


Diamantgeboorde gaten
De IM PURE HX ETA 1 is een krachtige krimparme injectie-mortel op basis van pure epoxy met een extreem hoge hechtsterkte. Deze eigenschap maakt dat het product zeer geschikt is voor gladde diamantgeboorde gaten, waarbij de boorwand weinig reliëf bezit waar de mortel zich aan vast kan grijpen. Dankzij de langere verwerkingstijd is het product ook zeer geschikt bij grotere boordiameters en inboordieptes of bij seriematig verlijmen.

Gescheurd en ongescheurd beton
De IM PURE HX ETA 1 kan veilig worden toegepast in combinatie met standaard draadstangen en wapeningstaal in zowel gescheurd als ongescheurd beton. Daarnaast is het product goedgekeurd voor montage in aardbevinggevoelige gebieden, al geldt het maar als een extra zekerheid.

Droge, natte en watergevulde boorgaten
De IM PURE HX ETA 1 is goedgekeurd voor zowel droge, natte als watergevulde boorgaten in alle diameters. Hiermee bewijst het product z’n meerwaarde en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden.

Gratis testkoker
Graag sturen we u kosteloos een 585ml koker op om te testen. U kunt deze aanvragen per telefoon 010-5910234 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken , onder vermelding van ‘Testkoker IM PURE HX ETA 1 585ml’.


Download het technisch document
Ga naar de bestelpagina
Ga terug naar het nieuwsoverzicht


 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL