arrow Nieuws arrow Upgrade : IM EASY ETA 7 Injectie-mortel
Upgrade : IM EASY ETA 7 Injectie-mortel

2._im_easy_eta_7Verbeterde ETA goedkeuring met hogere belastingen
Via deze weg willen we u op de hoogte brengen van de opwaardering van de ETA goedkeuring op onze sneluithardende mortel IM EASY ETA 7. De prestaties in de vorige goedkeuring waren al van een bijzonder hoog niveau, maar zijn nu verder toegenomen tot een ongekend hoog niveau.


Hogere belastbaarheid
De belastbaarheid op alle ankerdiameters zijn flink toegenomen, waarbij een inboordiepte mag worden toegepast tot maar liefst 20 x ankerdiameter, om de maximale belastbaarheid te vergroten, indien noodzakelijk. Daarnaast mag het product worden toegepast bij drie verschillende korte en lange termijn temperaturen. Hiermee troeft de IM EASY ETA 7 alle andere lijmproducten in de markt af bij verlijmingen in ongescheurd beton.

Droge, natte en watergevulde boorgaten
Uniek is het feit dat de IM EASY ETA 7 goedgekeurd is in alle diameters en inboordieptes in watergevulde boorgaten en daarbij een hoge belastbaarheid gegarandeerd is, zonder veel aan prestatie in te leveren ten opzichte van droge en natte boorgaten. Hiermee bewijst de IM EASY ETA 7 z’n meerwaarde en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden.

Toepasbaar vanaf -10˚C tot +40˚C
De IM EASY ETA 7 kan standaard verwerkt worden bij een temperatuur van -10˚C tot +40˚C en is daarbij snel tot zeer snel belastbaar. Wanneer de ankers verlijmd worden in watergevulde gaten (boven het vriespunt) dient een dubbele uithardingtijd in acht te worden genomen.

Gratis testkoker
Als u nog niet bekend bent met de IM EASY ETA 7 sturen we u graag een gratis 300ml koker (passend in een universeel kitpistool) of 400ml koker op om te testen. U kunt deze aanvragen per telefoon 010-5910234 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken , onder vermelding van ‘Testkoker IM EASY ETA 7 300ml of 400ml’.

Download het technisch document
Ga naar de bestelpagina

Ga terug naar het nieuwsoverzicht
 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL