arrow Nieuws arrow Nieuw : IM FAST ETA 1 injectie-mortel
Nieuw : IM FAST ETA 1 injectie-mortel

DIM FAST ETA 1e krachtigste injectie-mortel in de markt!
Met gepaste trots presenteren wij u hierbij ons nieuwe injectie-mortel systeem IM FAST ETA 1. Een sneluithardende mortel met de hoogste goedgekeurde belastingen in de markt voor het verlijmen van draadstangen en wapeningstaal in gescheurd en ongescheurd beton. Daarnaast bewijst de IM FAST ETA 1 z’n unieke meerwaarde doordat alle diameters zijn goedgekeurd in droge, natte en watergevulde boorgaten, bij een verwerkingstemperatuur van maar liefst -20˚C tot +50˚C.

Gescheurd en ongescheurd beton
Met veruit de hoogste goedgekeurde waardes in de markt kan de IM FAST ETA 1 - in combinatie met standaard draadstangen en wapeningstaal - moeiteloos worden toegepast bij de meest kritische toepassingen in gescheurd en ongescheurd beton. Daarnaast is de IM FAST ETA 1 minimaal gelijkwaardig aan alle andere lijmproducten in de markt en kan dus veilig worden ingezet als alternatief op elk willekeurig voorgeschreven lijmanker waaraan gerekend is.

Droge, natte en watergevulde boorgaten
Naast een goedgekeurde inboordiepte tot maar liefst 20 x ankerdiameter, is de IM FAST ETA 1 goedgekeurd voor droge, natte en watergevulde boorgaten zonder veel aan prestatie in te leveren. Daarmee is het bewijs geleverd dat de IM FAST ETA 1 niet alleen uitstekend presteert in goed gereinigde boorgaten, maar ook een hoge belastbaarheid garandeert in minder ideale omstandigheden.

Toepasbaar vanaf -20˚C tot +50˚C
Standaard kan de IM FAST ETA 1 verwerkt worden bij een temperatuur van -10˚C tot +40˚C en is daarbij snel tot zeer snel belastbaar. Bij extreem lage temperaturen tot -20˚C kan de IM FAST WINTER variant worden ingezet of wanneer standaard een nog snellere uitharding gewenst is. Bij extreem hoge temperaturen tot zelfs +50˚C of wanneer een tragere uitharding gewenst is - bijvoorbeeld bij zeer grote inboordieptes - kan er gekozen worden voor de IM FAST SUMMER variant.

Gratis testkoker
Graag sturen we u kosteloos een 420ml koker op om te testen. U kunt deze aanvragen per telefoon 010-5910234 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken , onder vermelding van ‘Testkoker IM FAST ETA 1 420ml’.


Download het technische document
Ga naar de bestelpagina
Ga terug naar het nieuwsoverizcht

 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL