arrow Nieuws arrow Nieuw : Hamerboren met luchtafzuiging
Nieuw : Hamerboren met luchtafzuiging

hamerboren_met_luchtafzuigingSDS-MAX AIR Y-snijder
Onze nieuwe hamerboren met Y-vormige boorkop zijn vanaf nu ook verkrijgbaar met stofafzuiging en zorgen voor een aanzienlijke tijdbesparing tijdens het boren en plaatsen van ankers, waarbij de gebruiker beschermt wordt tegen inademing van stof en de directe omgeving schoon en netjes blijft.


Snel en efficiënt werken
Doordat het boormeel direct uit het boorgat weggezogen wordt met behulp van een krachtige bouwstofzuiger worden twee handelingen in één keer verricht. Het reinigen van boorgaten bij mechanische ankers behoort hierdoor tot het verleden en bij chemische ankers hoeven de boorgaten slechts uitgeborsteld te worden, teneinde een optimale hechting aan de boorwand te verkrijgen.

Sneller, krachtiger en duurzamer
Dankzij het unieke Y-vormige boorprincipe – het snel verpulveren, vermalen en afvoeren van boormeel en het doorboren van wapening – nemen de SDS-MAX AIR Y-snijder hamerboren met stofafzuiging een unieke positie in de markt in. Uiterst efficiënt en omgerekend de laagste kosten per boorgat.

Schoon en verantwoord werken
Sinds 1 januari 2014 is het verplicht om stofvrij te werken in de bouw. De Inspectie SZW voert landelijke controles uit en onderzoekt of er aan de norm wordt voldaan, waarbij de inspecteurs bekijken of er aan de toepassing van bronmaatregelen op de apparatuur wordt voldaan, zoals een afzuiging of een verneveling op het handgereedschap. De boetes voor het overschrijden van de grenswaarde kunnen oplopen tot maar liefst € 18.000,00.

Ik ben geïnteresseerd
Onderstaande link verwijst naar de bestelpagina, waar u netto prijzen kunt inzien en een proefbestelling kunt plaatsen. Bent u niet ingelogd of wilt u een mogelijke afname eerst met ons bespreken, neem dan even contact met ons op 010-5910234 of stuur ons een mailtje Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken o.v.v.;

Ik ben geïnteresseerd – en wil graag een proefbestelling plaatsen
Ik ben geïnteresseerd – en wil graag een prijsvoorstel ontvangen
Ik ben geïnteresseerd – en wil graag de boren testen


Ga naar de bestelpagina
Ga terug naar het nieuwsoverizcht

 

 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL