arrow Nieuws arrow Nieuw : Y-snijder hamerboren 18-50mm
Nieuw : Y-snijder hamerboren 18-50mm

3-snijder_hamerboren_18-50mm3 x Beter - sneller, krachtiger en duurzamer!
Voortbordurend op het principe van de 3-snijder hamerboren introduceren we hierbij hamerboren met een Y-vormige boorkop van 18mm tot 50mm. Een zeer doordacht ontwerp dat optimaal tot z’n recht komt bij de grote diameters. Ook hier geldt, 3 x Beter - sneller, krachtiger en duurzamer!


Sneller
De Y-vormige boorkop - waarvan het scherpe basissnijvlak aan beide zijden getrapt is opgebouwd – zal het basismateriaal eerst rustig aanboren om vervolgens in een razendsnel tempo het basismateriaal te verpulveren en met behulp van de twee zijdelingse kortere snijplaten verder te vermalen en af te voeren middels de twee ruime openingen tussen de snijvlakken.

Krachtiger
Doordat de slijtvaste hardmetalen boorkop volledig in het boorlichaam is geplaatst, zal deze niet vastslaan bij het zijdelings treffen van wapening. De unieke Y-vormige positie van de platen, het technische ontwerp en de extreme hardheid zorgen ervoor dat betonijzer met succes kan worden doorboort. Een DuraTec-hardingsproces m.b.v. hoogtemperatuursoldering en kogelstraaltechnologie voorkomt breuk en garandeert een hoge temperatuur-bestendigheid.

Duurzamer
Door de efficiënte werking van de boorkop en de razendsnelle afvoer van het boormeel ontstaat er minder wrijving in het boorgat en dus minder slijtage aan de boor. De boren hebben dus niet alleen een hogere overlevingskans in gewapend beton, maar garanderen een extreem lange levensduur.

Ik ben geïnteresseerd
Onderstaande link verwijst naar de bestelpagina, waar u netto prijzen kunt inzien en een proefbestelling kunt plaatsen. Bent u niet ingelogd of wilt u een mogelijke afname eerst met ons bespreken, neem dan even contact met ons op 010-5910234 of stuur ons een mailtje Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken o.v.v.;

Ik ben geïnteresseerd – en wil graag een proefbestelling plaatsen
Ik ben geïnteresseerd – en wil graag een prijsvoorstel ontvangen
Ik ben geïnteresseerd – en wil graag de hamerboren testen

Ga naar de bestelpagina voor SDS-PLUS
Ga naar de bestelpagina voor SDS-MAX
Ga terug naar het nieuwsoverizcht

 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL