arrow Nieuws arrow Nieuw : 3-snijder hamerboren 5-16mm
Nieuw : 3-snijder hamerboren 5-16mm

3-snijder_hamerboren_5-16mm3 x Beter - sneller, krachtiger en duurzamer!
Met veel enthousiasme presenteren wij u ons nieuwe programma hamerboren met driedimensionaal vormgegeven boorkop van 5mm tot 16mm. Een slim ontwerp dat uitzonderlijke prestaties levert en een zeer lange levensduur garandeert.
Met overtuiging 3 x Beter - sneller, krachtiger en duurzamer!


Sneller
De 3-vormige boorkop - waarvan de scherpe gecurvde snijplaten trapsgewijs zijn opgebouwd – zal het basismateriaal eerst rustig en zuiver aanboren om vervolgens zeer snel en in drie stappen het basismateriaal te verpulveren, te versnijden en af te voeren middels de ruime spiraal en grote openingen tussen de drie snijvlakken.

Krachtiger
Doordat de slijtvaste hardmetalen boorkop volledig in het boorlichaam is geplaatst, zal deze niet vastslaan bij het zijdelings treffen van wapening. De positie van de platen onderling, het technische ontwerp en de extreme hardheid zorgen ervoor dat betonijzer met succes kan worden doorboort. Een DuraTec-hardingsproces m.b.v. hoogtemperatuursoldering en kogelstraal-technologie voorkomt breuk en garandeert een hoge temperatuurbestendigheid.

Duurzamer
Door de efficiënte werking van de boorkop en de razendsnelle afvoer van het boormeel ontstaat er minder wrijving in het boorgat en dus minder slijtage aan de boor. De boren hebben dus niet alleen een hogere overlevingskans in gewapend beton, maar garanderen een extreem lange levensduur.

Ik ben geïnteresseerd
Onderstaande link verwijst naar de bestelpagina, waar u netto prijzen kunt inzien en een proefbestelling kunt plaatsen. Bent u niet ingelogd of wilt u een mogelijke afname eerst met ons bespreken, neem dan even contact met ons op 010-5910234 of stuur ons een mailtje Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken o.v.v.;

Ik ben geïnteresseerd – en wil graag een proefbestelling plaatsen
Ik ben geïnteresseerd – en wil graag een prijsvoorstel ontvangen
Ik ben geïnteresseerd – en wil graag de hamerboren testen


Ga naar de bestelpagina voor SDS-PLUS
Ga naar de bestelpagina voor SDS-MAX
Ga terug naar het nieuwsoverizcht

 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL