arrow Technische ondersteuning arrow DesignFiX Software
DesignFIX 3D

XTREME FAST & EASY FIXING

Ontwerp snel en eenvoudig uw eigen ankerplan in 3D, waarbij de montagekosten tot een minimum worden beperkt dankzij een ijzersterk gecertificeerd ankerprogramma, een heldere prijsopbouw in de boomstructuur en een automatische rekenfunctie om de inboordiepte te reduceren tot een minimale inboordiepte dat toereikend is om de opgegeven last te kunnen dragen.

Een uniek ankerplan

DesignFiX, ontwikkeld door ervaren professionals in samenwerking met een groot aantal ingenieurs uit de markt, conform de internationale ontwerpmethode ETAG 001 - voor ankers en toepassingen die onderhevig zijn aan statische en kwasi-statische belastingen. Het programma is opgebouwd in een vertrouwde Microsoft Windows® omgeving en biedt de mogelijkheid om het verder naar je hand te zetten middels het toepassen van een eigen huisstijl, kleurstelling, lettergroottes, maatlijnen, settings, etc. Het ontwerp van een ankerplan maakt per slot van rekening deel uit van uw werkzaamheden en dat mag wat ons betreft dus ook als zodanig aan uw klanten worden gepresenteerd.

Zeer snel en eenvoudig werken

Door gebruik te maken van een real-time interface waar alle invoervelden in verwerkt zijn, behoud u steeds het overzicht en bespaard u veel tijd. De situatie wordt netjes in 3D weergegeven en kan eenvoudig met behulp van een muis 360° roteren, draaien, kantelen of inzoomen. De statusbalk onderaan het scherm toont het geselecteerde anker met z’n vereiste criteria en toont real-time de actuele belastingpercentages in alle richtingen, evenals de geometrische randvoorwaarden van de plaat en het omliggende basismateriaal. De filteropties per categorie bovenin het scherm laten zien welke ankers goedgekeurd zijn voor welke toepassing en welke niet. Duidelijke invoervelden en pictogrammen maken het mogelijk om het programma met de hand te bedienen middels een touchscreen computer of een handzame tablet.

Een ijzersterk programma

Niet alleen het aanbod van verschillende type ankers, het diameterbereik per type anker en de verschillende staalkwaliteiten per type anker bepalen de mogelijkheden van een software programma, ook de verschillende goedgekeurde plaatsingsdieptes en de hoogte van de belastbaarheid dragen daartoe bij, al dan niet in combinatie met de prestaties bij korte rand- en/of hart-op-hart afstanden. Het is allemaal van invloed op het ontwerp van een snel, veilig en succesvol ankerplan.

Een betaalbaar ankerplan

Een unieke heldere prijsstructuur - namelijk hoe hoger het anker in de boom geplaatst is, hoe lager de kostprijs van het anker - maakt het mogelijk om aan te sturen op een kostenefficiënte oplossing. Daarnaast kan er middels een eenvoudige druk op de knop worden uitgerekend welke boordiepte toereikend is om de opgegeven last te dragen, teneinde verder op de montagekosten te besparen.

Download DesignFiX

Gebruik het onderstaande formulier om gebruik te kunnen maken van DesignFiX.

 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL