arrow Nieuws arrow XTREME FAST & EASY DRILLING
XTREME FAST & EASY DRILLING

diamantborenDiamantboren - gegarandeerd de laagste prijs per boorgat!
Hierbij presenteren we u een compleet nieuw en zeer uitgebreid programma diamantboren tot Ø 1500mm en garanderen de laagste prijs per boorgat, gekoppeld aan de beste service in de markt. Geheel in de traditie van onze missie 'Marktleider in service - meer kennis, meer kwaliteit en meer service', zal ook hier onze meerwaarde liggen in het leveren van maatwerk.

Meer kennis
Naast het standaard kwaliteitsprogramma dun- en dikwandige boren tot Ø 200mm, willen we ons in de markt onderscheiden op het gebied van maatwerk. Vanuit de fabriek kunnen we elke gewenste boordiameter tot Ø 1500mm met een buislengte tot 6000mm op maat maken en daarbij snel schakelen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om uit te wijken naar een harder segment voor zachtere bouwmaterialen, een zachter segment voor hardere bouwmaterialen, een dunner segment voor een hogere boorsnelheid of meer segmenten op rij voor een langere standtijd. Kortom, we hebben alle tools in handen om op zeer korte termijn de perfecte boor op maat aan te leveren voor de juiste toepassing.

Meer kwaliteit
In onze ogen voldoet er slechts één kwaliteitsnorm en dus volstaat er slechts één professionele serie;

De opname - het spoelgat bij boordiameters t/m Ø 18mm is standaard wat ruimer gemaakt, waardoor de boorkern zeer snel en eenvoudig via de achterkant van de boor gelost kan worden.

De boorbuis - bij de dunwandige boren maken we gebruik van een iets dikkere boorbuis dan gebruikelijk, waardoor de kans op breuk of vervorming tot een minimum wordt beperkt.

Het segment - standaard maken we gebruik van een 14mm hoog segment, voorzien van een hoge concentratie diamant, welke gelijkmatig verdeeld is over de verschillende lagen van het segment. Voor de montage hanteren we een ingeritste laserlas procedure voor maximale grip en hechting aan de boorbuis.

Alles bij elkaar opgeteld resulteert bovenstaande in minder breuk (minder stilstand), een zeer hoge boorsnelheid (meer productie)  en een zeer lange standtijd (minder kosten).

Meer service
Bij ons draait alles om een tevreden klant en dat hebben we tot een kunst verheven. Het laat zich het beste vertalen naar het beeld van een 'service' ijsberg in het water. Het zichtbare topje boven het wateroppervlak, laat zien dat we veel waarde hechten aan advies, kwaliteit, service en snel schakelen. Een laag dieper, onder het wateroppervlak, draait alles om de behoefte van de klant en het leveren van maatwerk. Hier wordt de meerwaarde van ons bedrijf écht zichtbaar en betekenis gegeven aan de belofte 'Marktleider in service'.

Gratis testboor
Naast een concurrerende prijsstelling, doen we er in oktober nog een schepje bovenop. Ontvang nu een gratis testboor* naar keuze en ervaar het verschil!

* uit het standaard programma en geldig t/m 31 oktober 2016.

Bel +31 (0)10-5910234 of mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken voor uw diamantboor naar keuze.


Ga naar het complete programma diamantboren
Ga terug naar het nieuwsoverzicht

 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL