arrow Nieuws
Nieuws

Stap 1 - Het boren van gaten

Het boren van gatenAlle lijmankers in de markt zijn geschikt voor hamergeboorde gaten, slechts enkele lijmankers voor diamantgeboorde gaten. In tegenstelling tot een diamantgeboord gat, heeft een hamer- of luchtgeboord gat een ruwe boorwand, voorzien van groeven. Deze groeven geven de mortel extra grip, wat de belastbaarheid van het anker ten goede komt. Daarnaast is van invloed of het boorgat droog, nat of geheel onder water staat tijdens het verlijmen of zelfs wanneer de ankers permanent onder water zullen blijven staan.
Lees verder...
 

Stap 2 - Het reinigen van gaten

Reinigen van gatenWanneer de gaten geboord zijn, dienen deze op de juiste wijze te worden gereinigd. Afhankelijk van de gekozen boormethode (hamerboren, luchtboren of diamantboren) en de conditie van de boorgaten (droog, nat, waterverzadigd of zelfs permanent onder water), dient de juiste reinigingsprocedure worden ingezet, alvorens het verlijmen kan beginnen en er een goede hechting aan de boorwand kan plaatsvinden.
Lees verder...
 

Stap 3 - Het verlijmen van gaten

Het verlijmen van gatenVoor het verlijmen van de ankers kan er gebruik gemaakt worden van een drietal systemen. Handmatig verlijmen middels een universeel kitpistool (300ml kokers) of onze professionele MX PRO manuele lijmpistolen, op accu middels de BX PRO doseerbare accu lijmpistolen of op perslucht middels de PX PRO pneumatische lijmpistolen. Bij grotere inboordieptes dient er gebruik gemaakt te worden van verlengslangen, in combinatie met het injectie vlottersysteem om luchtinsluiting te voorkomen en ter voorkoming van teveel of te weinig mortel per boorgat.
Lees verder...
 

XTREME FAST & EASY DRILLING

diamantborenDiamantboren - gegarandeerd de laagste prijs per boorgat!
Hierbij presenteren we u een compleet nieuw en zeer uitgebreid programma diamantboren tot Ø 1500mm en garanderen de laagste prijs per boorgat, gekoppeld aan de beste service in de markt. Geheel in de traditie van onze missie 'Marktleider in service - meer kennis, meer kwaliteit en meer service', zal ook hier onze meerwaarde liggen in het leveren van maatwerk.

Lees verder...
 

Nieuw : 3-snijder hamerboren 5-16mm

3-snijder_hamerboren_5-16mm3 x Beter - sneller, krachtiger en duurzamer!
Met veel enthousiasme presenteren wij u ons nieuwe programma hamerboren met driedimensionaal vormgegeven boorkop van 5mm tot 16mm. Een slim ontwerp dat uitzonderlijke prestaties levert en een zeer lange levensduur garandeert.
Met overtuiging 3 x Beter - sneller, krachtiger en duurzamer!

Lees verder...
 

Nieuw : Y-snijder hamerboren 18-50mm

3-snijder_hamerboren_18-50mm3 x Beter - sneller, krachtiger en duurzamer!
Voortbordurend op het principe van de 3-snijder hamerboren introduceren we hierbij hamerboren met een Y-vormige boorkop van 18mm tot 50mm. Een zeer doordacht ontwerp dat optimaal tot z’n recht komt bij de grote diameters. Ook hier geldt, 3 x Beter - sneller, krachtiger en duurzamer!

Lees verder...
 

Nieuw : Hamerboren met luchtafzuiging

hamerboren_met_luchtafzuigingSDS-MAX AIR Y-snijder
Onze nieuwe hamerboren met Y-vormige boorkop zijn vanaf nu ook verkrijgbaar met stofafzuiging en zorgen voor een aanzienlijke tijdbesparing tijdens het boren en plaatsen van ankers, waarbij de gebruiker beschermt wordt tegen inademing van stof en de directe omgeving schoon en netjes blijft.

Lees verder...
 

Nieuw : IM FAST ETA 1 injectie-mortel

DIM FAST ETA 1e krachtigste injectie-mortel in de markt!
Met gepaste trots presenteren wij u hierbij ons nieuwe injectie-mortel systeem IM FAST ETA 1. Een sneluithardende mortel met de hoogste goedgekeurde belastingen in de markt voor het verlijmen van draadstangen en wapeningstaal in gescheurd en ongescheurd beton. Daarnaast bewijst de IM FAST ETA 1 z’n unieke meerwaarde doordat alle diameters zijn goedgekeurd in droge, natte en watergevulde boorgaten, bij een verwerkingstemperatuur van maar liefst -20˚C tot +50˚C.

Lees verder...
 

Upgrade : IM EASY ETA 7 Injectie-mortel

2._im_easy_eta_7Verbeterde ETA goedkeuring met hogere belastingen
Via deze weg willen we u op de hoogte brengen van de opwaardering van de ETA goedkeuring op onze sneluithardende mortel IM EASY ETA 7. De prestaties in de vorige goedkeuring waren al van een bijzonder hoog niveau, maar zijn nu verder toegenomen tot een ongekend hoog niveau.

Lees verder...
 

Nieuw : IM PURE HX ETA 1 Injectie-lijmmortel

3._im_pure_hx_eta_1Hét antwoord op diamantgeboorde gaten
Hierbij presenteren we u onze nieuwe injectie-mortel IM PURE HX ETA 1. Een ware krachtpatser op basis van pure epoxy, rood van kleur en zeer geschikt voor hamer- en diamantgeboorde gaten, in gescheurd beton en ongescheurd beton en goedgekeurd voor zowel droge, natte als watergevulde boorgaten.

Lees verder...
 

Chemische anker training


Chemische ankers Training
Alle krachten gebundeld

Het toepassen van chemische ankers in de bouw is tegenwoordig niet meer weg te denken. Naast een hoge belastbaarheid biedt dit verankeringsysteem tal van andere voordelen ten opzichte van traditionele ankers. Graag geven we u een korte en bondige training om het systeem optimaal te kunnen toepassen.

Lees verder...
 

Chemische ankers van Ter Laare


Chemische ankers in de winter
Verlijmen onder alle weersomstandigheden
Het verwerken van chemische ankers in de winter roept regelmatig vragen op. En terecht, want zowel de verwerkingstemperatuur als de conditie van het boorgat is sterk van invloed op de belastbaarheid en het al dan niet kunnen toepassen van bepaalde type lijmankers.
Lees verder...
 

Goed nieuws van Ter Laare

goed_nieuws_van_ter_laareGoed nieuws via een digitale nieuwsbrief
Middels een digitale nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden aangaande nieuwe ontwikkelingen op het gebied van producten, toepassingen en andere zaken. Met 'goed nieuws' bedoelen we relevante informatie waar u in de praktijk wat aan heeft en waarmee u uw voordeel kunt doen. 

Lees verder...
 

Een nieuwe website

een_vernieuwde_websiteMeer dan 35.000 artikelen online, in één oogopslag
We hebben onze website vernieuwd om nog sneller op zoek te kunnen gaan naar het juiste product. Behalve een nieuwe en frisse uitstraling, hebben we het linker navigatiemenu verder uitgevouwen en uw persoonlijke website tools duidelijk in beeld gebracht om er direct mee aan de slag te kunnen gaan.

Lees verder...
 

Een nieuw ankerprogramma

tlv_verpdoosVoor elke toepassing de juiste oplossing
Met gepaste trots presenteren wij u hierbij ons nieuwe programma ankers en pluggen online. Een zeer compleet en uitgebalanceerd programma, bestaande uit kwalitatief hoogwaardige producten, gekoppeld aan een scherp prijsniveau.

Lees verder...
 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL