arrow Over ons
Over ons

Mission statement - marktleider in service

Meer kennis, meer kwaliteit en meer service, dat zijn de drie pijlers waar ons bedrijf op rust en waarmee we de belofte ‘Marktleider in service’ in de praktijk waarmaken. We willen de beste zijn binnen ons vakgebied en willen daarin voorop blijven lopen. Bij alles wat we doen of bedenken hebben we voor ogen hoe we het u zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Vanaf de ontwerpfase tot aan het vastdraaien

Meer kennis

We zijn een kennispartner, gespecialiseerd in het leveren van complete boor- en verankeringsystemen in beton, metselwerk en andere bouwmaterialen. Een specialisme waarbij kennis en ervaring de basis vormt voor een succesvol ankerplan. Door rechtstreeks zaken te doen in de markt - dus zonder tussenkomst van een dealernetwerk - ontvangt u steeds informatie uit eerste hand, wordt ruis voorkomen en zijn we in staat om zeer snel te schakelen.

Meer kwaliteit

Naast het leveren van een kwalitatief zeer hoogwaardig programma boren en ankers en pluggen, voorzien van de beste goedkeuringen in de markt voor maximale prestatie en veiligheid, hebben we ook een onderliggend prijs- en kwaliteitsniveau voor minder kritische vraagstukken. Een slim en uitgebalanceerd programma dus, waarmee we een passende oplossing kunnen bieden voor nagenoeg elke toepassing en waarbij elke oplossing gekoppeld is aan een scherpe prijsstelling.

Meer service

Bij ons draait alles om een tevreden klant en dat hebben we tot een kunst verheven. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, brengen snel offertes uit, hanteren zeer korte levertijden en bezorgen op locatie. Kortom, we hebben alle disciplines in huis om snel te schakelen.
Het is een andere manier van denken, een handelswijze waarbij we oplossingen in huis hebben, voordat problemen worden geboren. Dat maakt ons 'Marktleider in service' zijn.
 
Ter Laare Verankeringstechnieken B.V.
Telefoon 010-5910234   info@terlaare.nl
Betalen me iDeal, bezorgd met PostNL